HUSQVARNA 115iHD45

ZATRAŽITE PONUDU

Husqvarna 115iHD55 škare za živicu su lako upravljive i dovoljno tihe za korištenje da neće smetati drugima u naseljenim mjestima. Udobne za korištenje i trajne.
POŠALJI UPIT

Husqvarna 115iHD55 škare za živicu su lako upravljive i dovoljno tihe za korištenje da neće smetati drugima u naseljenim mjestima. Udobne za korištenje i trajne. Nude odličan omjer snage i preformansi bez onečišćenja okoliša. Sigurne su i jednostavno se pokreću pritiskom gumba. Efikasan motor bez četkica s opcijom štednje baterija savE™ koji produljuje rad. Savršen izbor za kućevlasnike. POKLON uz škare – Husqvarna punjač za mobitel – Alu 2600mAh *Napomena – dolazi bez baterije i punjača.

Dužina noža 45 cm
Brzina rezanja 3000 cut/min
Jačina zvuka u uhu operatera 78 dB(A)

Li-ion baterija
Li-ionska baterija pruža dugotrajnu snagu i prvorazredne performanse.

savE™
Moguće je odabrati normalan način rada ili savE™ način, ovisno o uvjetima, za maksimalnu snagu ili maksimalno trajanje baterije. U bilo kojem slučaju dobit ćete savršene rezultate.

Bežična sloboda
Nema benzina, nema buke motora, nema direktnih emisija plinova, potrebno je samo pritisnuti tipku i možete početi s radom. Snažna litij ionska baterija od 36V je dizajnirana za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu i to za više stotina punjenja. Baterijska serija marke HUSQVARNA u ponudi za vas još ima lančanu pilu i škare za živicu.

Motor bez četkica
Visok okretni moment naspram težine omogućuje bolju efikasnost, pouzdanost, manji nivo buke i produljen životni vijek stroja.

 

Težina 3.2-4 kg