PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Rizvani 11, 21231 Klis 021/240-633 ; 021/260-493

Obavite pravi posao

sa pravim alatom

Milwaukee alat za profesionalce

Tvrtka Milwaukee Tools vodeći je svjetski proizvođač električnog alata i pribora za najzahtjevnije uvjete rada namijenjene profesionalnim korisnicima.
Od svog začetka od 1924g. tvrtka Milwaukee je usmjerena prema jednoj viziji: proizvoditi najbolje električne alate i pribor za najteže uvjete rada za profesionalne korisnike. To znači brand Milwaukee - alati najviše kvalitete, trajnosti i pouzdanosti, koje se mogu kupiti na tržištu.
Tvrtka Milwaukee proizvodi svoje alate u prepoznatljivoj crvenoj boji, opsežan asortiman obuhvaća više od 500 različitih modela alata. Asortiman obuhvaća potpuni izbor akumulatorskog alata kao što su bušilice, odvijači, pile lisičarke, čekičari, brusilice, mazalice, cirkulari, postolja za bušenje dijamantnim svrdlima, itd...
Za podršku rada ovih strojeva, dolazi i kompletna ponuda s više od 3500 komada dodatnog pribora, kao što su svrdla, pile, listovi pile, krunska svrdla, spiralna svrdla, ploče za rezanje, žičane četke, vijčane nastavke, brusne kolutove i svrdla ua udarno bušenje.
Kupci Milwaukee proizvoda su osobe vezane za radove u građevinskoj industriji, obradi metala, elektroinstalateri, instalateri plinskog i centralnog grijanja, auto servisi i mehaničarske radione, proizvodnji i montaži namještaja, unutarnjeg uređenja kao i svi oni koji trebaju alat za najteže uvjete rada.
 Od svog osnutka 1924. godine, tvrtka Milwaukee je lider u inovacijama, do 2002. godine odobreno je preko 137 američkih i 179 međunarodnih patenata. Inovativni novi proizvodi uključuju Tilt-Lok kružne pile, s podesivom ručkom i pila lisičarka Sawzall - Hatchet koja se može podesiti u 6 položaja.
Inovacije se nastavljaju s nizom akumulatorskih bušilica, udarnih odvijača i bežičnih bušilica Lok-Tor, koje su dio spektra akumulatorskih alata s naponom od 12V do 18V. Tvrtka Milwaukee se ponosi svojim ugledom stvorenim kao inovativni dobavljač visokokvalitetnih proizvoda. Milwaukee kao prvi američki proizvođač električnih alata, je certificirao sve svoje proizvodne pogone i organizaciju prema standardima ISO 9000 i ISO 9001.
Popravak i servis čini mreža od preko 800 ovlaštenih servisnih centara i preko 20 000 prodajnih i uslužnih poduzeća diljem svijeta.
Kvaliteta Milwaukee je najveći prioritet Milwaukee filozofije proizvoda . Ona kreće od razumijevanja potreba profesionalnih korisnika alata do stvaranje kvalitete u dizajnu proizvoda, dijelova i procesa koji su superiorniji od drugih, i nadopunjuje se visokokvalitetnim materijalima i komponentama.