PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Rizvani 11, 21231 Klis 021/240-633 ; 021/260-493
USLUGE

Sevis, najam agregata, najam strojeva za maslinarstvo

SERVIS

Brz i kvalitetan servis opreme svih proizvođača koje zastupa

Najam agregata

Možemo ponuditi cca 60 agregata za proizvodnju elektricne energije od 1-40KW.

Oprema za maslinarstvo

Opremu dajemo kroz najam,po vrlo pristupačnim cijenama.

SERVIS

ISKUSTVO


Tvrtka svojim višegodišnjim iskustvom, stručno osposobljenim osobljem, te potpuno opremljenom radionicom jamči brz i kvalitetan servis opreme svih proizvođača koje zastupa. Prilikom servisiranja u opremu se ugrađuju originalni rezervni dijelovi, te dijelovi preporućeni samo od samih proizvođača opreme.

RADIONICA


Servisna radionica dobro je opskrbljena rezervnim dijelovima posebice robnih marki koje zastupamo. Za interventnu dobavu rezervnih dijelova koristimo brzu dostavu tako da u najkraćem mogućem roku otklanjamo sve vrste popravaka i zahtjeva za rezervnim dijelovima.

BRENDOVI


Za popravak strojeva izvan radionice raspolažemo s pokretnim servisom organiziranim u vozilu tako da se vaša oprema može servisirati i na terenu. U ponudi imamo velik izbor rezervnih dijelova i motora te rezervne dijelove za paletu strojeva. HONDA, HUSQVARNA, BRIGGS I STRATON, LOMBARDINI, BENASSI

PRODAJA I NAJAM AGREGATA
 

Još jedna važna grana našeg poslovanja je najam agregata. Sa zadovoljstvom vam možemo ponuditi cca 60 agregata za proizvodnju električne energije od 1-40 KW. Osluškujuci potrebe tržišta za najmom agregata veče snage, od prošle godine proširili smo ponudu sa novim agregatima, zvučno izoliranim od 110,150,180,200kvA pri čemu smo jedini u Hrvatskoj koji mogu udovoljiti zahtjevima za takvim agregatima. U slučaju vaše potrebe za najam agregata u mogučnosti smo vrlo brzo izići u susret te dobro opremljenim voznim parkom transportirati agregate do vaše lokacije, te osigurati kontinuiranu podršku tijekom najma stroja. Naša tvrtka nudi agregate snage 10-500KW vodećih europskih proizvođača PRAMAC I FILIPPINI za svako područje primjene, od industrije, građevine i telekomunikacije, kao i IZNAJMLJIVANJE ISTIH. Osim savjetom kod odabira agregata i njegovom isporukom tvrtka se bavi i montažom istih, ispitivanjem, puštanjem u rad, izdavanjem atestne dokumentacije za agregatske postaje u stambeno poslovnim građevinama, industrijskim objektima, bankama, stadionima, itd. U ponudi imamo i velik broj RABLJENIH AGREGATA !
Ponuda

Možemo ponuditi cca 60 agregata za proizvodnju elektricne energije od 1-40KW

Transport

Dobro opremljenim voznim parkom možemo transportirati agregate do vaše lokacije.

Novost u ponudi

Proširili smo ponudu sa novim agregatima,zvucno izoliranim od 110,150,180,200kvA

Podrška

Osiguravamo kontinuiranu podršku tijekom najma stroja.

Jedinstvena ponuda

Jedini smo u Hrvatskoj koji mogu udovoljiti zahtjevima za takvim agregatima.

Vodeći brendovi

Naša tvrtka nudi agregate snage 10-500KW vodećih europskih proizvođača PRAMAC I FILIPPINI.

Za svako područje primjene

Osluškujuci potrebe tržišta za najmom agregata vece snage, od prošle godine proširili smo ponudu sa novim agregatima, za svako područje primjene, od industrije, građevine i telekomunikacije, kao i IZNAJMLJIVANJE ISTIH

Najam agregata

Najam agregata veće snage

Dodatne usluge

Osim savjetom kod odabira agregata i njegovom isporukom tvrtka se bavi i montažom istih, ispitivanjem, puštanjem u rad, izdavanjem atestne dokumentacije za agregatske postaje u stambeno poslovnim građevinama, industrijskim objektima, bankama, stadionima, itd. U ponudi imamo i velik broj RABLJENIH AGREGATA.

Dodatna vrijednost

Montaža, ispitivanje, puštanje u rad, izdavanje atestne dokumentacije za agregatske postaje

POGLEDAJTE PONUDU PRAMAC AGREGATA

NAJAM OPREME ZA MASLINARSTVO

CIJENA


Najčešće ekonomski nije niti opravdano niti racionalno imati sve strojeve i alate samo zbog povremenog korištenja. Veliki broj specijaliziranih strojeva ima visoku cijenu.

PONUDA


Veliki izbor opreme i alata u maslinarstvu čijim se korištenjem znatno smanjuje utrošeno vrijeme i trošak.

NAJAM OPREME


Želeći se približiti malim maslinarima i udrugama odlučili smo da svu tu opremu dajemo kroz najam,po vrlo pristupačnim cijenama.

ZATRAŽITE PONUDU ZA NAJAM OPREME ZA MASLINARSTVO