PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Rizvani 11, 21231 Klis 021/240-633 ; 021/260-493
Đano trade     
Vaš izbor broj 1

 

Kvaliteta & pouzdanost

U ponudi imamo velik izbor malih poljoprivrednih strojeva, alata i strojeva za šumarstvo, održavanje parkova i vrtova i agregate renomiranih svjetskih proizvođača: HONDA,BENASSI, HUSQVARNA te raznoliku ponudu proizvoda domaćeg proizvođača MIO-Osijek.

Servis

Višegodišnje iskustvo, stručno osposobljeno osoblje, te potpuno opremljena radionica jamčimo brz i kvalitetan servis opreme svih proizvođača koje zastupa. Prilikom servisiranja u opremu se ugrađuju originalni rezervni dijelovi, te dijelovi preporućeni samo od samih proizvođača opreme.

Najam agregata i opreme

Naša tvrtka nudi i iznajmljuej agregate snage 10-500KW vodećih europskih proizvođača PRAMAC I FILIPPINI za svako područje primjene, od industrije, građevine i telekomunikacija. U ponudi imamo i vrhunsku opremu za maslinarstvo i vinogradarstvo koju dajemo kroz najam, po vrlo pristupačnim cijenama.

USLUGA

Ponosimo se kvalitetom usluge koju pružamo našim klijentima.

Savjetovanje

Stručnim savjetima našim klijentima olakšavamo donošenje odluke glede nabavke i servisa.

Raspon ponude

Širina naše ponude čini nas jedinstvenima na hrvatskom tržištu.

Potrebe klijenata

Uvijek osluškujemo potrebe tržišta i pronalazimo načine kako da pomognemo našim klijentima.

28 godina poslovanja

 

Započeli smo kao tvrtka ”Agro servis Đano” smještena u Klisu (pored Splita). 2007.god. smo otvorili novi servisno prodajni centar sa 1000m2 zatvorenog prostora, te 2000m2 otvorenog skladišnog prostora. Tijekom dugogodišnjeg rada, naša tvrtka je opskrbila mnogo kupaca iz različitih branši posla, te osigurali odlično ime i poziciju u Dalmaciji i njenoj okolici.

Ponuda

U ponudi imamo velik izbor malih poljoprivrednih strojeva, alata i strojeva za šumarstvo, održavanje parkova i vrtova i agregate renomiranih svjetskih proizvođača. Svakodnevno osluškujemo potrebe tržišta te uvodimo novosti u našoj ponudi. Upravo zbog toga u našoj ponudi imamo i opcije najma agregata (novih i rabljenih) kao i najam opreme za maslinarstvo.

Prodavaonice

 

Osluškujući potrebe naših kupaca i korisnika servisa (naročito ljudi s otoka) otvorili smo i poslovnicu u Splitu – Solinska 84 (Dujmovača). Uz ovu poslovnicu 1.12.2017 otvorili smo našu treću poslovnicu u Kaštel Sućurcu sa još raznovrsnijom ponudom u koju ubrajamo asortiman Stiga i Milwaukee.
Garancija kvalitete

Kvalitetna usluga kao i raznovrsna ponuda čimbenici su koji su našu tvrtku podigli na ovu razinu a koji naši klijenti i kupci prepoznaju. Ugradnjom isključivo originalnih rezervnih dijelova, te dijelova preporućenih od samih proizvođača opreme uz rad stručnog osoblja garancija su kvalitete usluge. Našim klijentima vršimo i dodatne usluge: interventne nabavke, transporta, servisa na lokaciji itd. Osim savjetom kod odabira agregata i njegovom isporukom tvrtka se bavi i montažom istih, ispitivanjem, puštanjem u rad, izdavanjem atestne dokumentacije za agregatske postaje u stambeno poslovnim građevinama, industrijskim objektima, bankama, stadionima, itd.
  • Text Hover